TOTAL MANAGEMENT RECYCLING - OΛΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ
ΓΛΥΚΑΣ Ε.Π.Ε.

ΜΟΝΑΔΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ 3ο ΧΛΜ. Π.Ε.Ο. ΘΗΒΩΝ - ΧΑΛΚΙΔΑΣ,
ΘΗΒΑ
ΤΗΛ.: 22620 21991 FAX:2262023668
www.glykas-skrap.gr
MOΝΑΔΑ ΕΥΒΟΙΑΣ, ΒΑΘΥ ΑΥΛΙΔΟΣ, ΜΙΚΡΟ ΒΑΘΥ ΣΧΙΝΕΖΑ
ΤΗΛ.:2221031144, E-MAIL: [email protected]

   
ΓΛΥΚΑΣ Ε.Π.Ε.
- H εταιρεία - Επικοινωνία
- Πολιτική για την Ποιότητα
Υπηρεσίες
- Διαχείριση στερεών αποβλήτων
- Ανακύκλωση
- Αποξηλώσεις εργοστασίων
- Απόσυρση αυτοκινήτων Ο.Τ.Κ.Ζ.
- Ενοικιάσεις κάδων
- Μεταφορικά μέσα
Προϊόντα
- Σίδηρος σκράπ
-Αλουμίνιο, Ορείχαλκο, Πρώτες ύλες
- Χυτοπρεσσαριστά προϊοντα
- Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
- Χρήσιμα σίδερα
- Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
- Ανακυκλώσιμα υλικά
- Πωλήσεις μηχανημάτων
Ισολογισμος 2014
 
 

Η Εταιρεία ΓΛΥΚΑΣ ΣΚΡΑΠ ΕΠΕ δραστηριοποιείται στον τομέα διαχείρισης στερεών αποβλήτων, ανακυκλώσιμων υλικών, μεταχειρισμένων ελαστικών και ανακύκλωση ηλεκτρικών  και ηλεκτρονικών συσκευών σε όλη την Ελλάδα σύμφωνα με τις άδειες διαχείρισης σε ισχύ υπ’ αριθμών:

  • 948/22-03-05  
  • 5624/07/18-09-08
  • 2510/Φ14/3128
  • 4813/05-12-06
  • 3092/07-08-06
  • Φ139/2011
  • Φ139/3395
  • 4409/10-08-07
  • 10322/1159/5-03-08
  • 115177/67

 

Η επιχείρησή μας οργανώθηκε με βάση τις νέες απαιτήσεις ώστε να μπορεί να διαχειρίζεται τους περισσότερους κωδικούς  ΕΚΑ (Ευρωπαϊκός κατάλογος αποβλήτων απόφαση 2001/118/ΕΚ) για ν α καλύπτουμε τις ανάγκες κάθε βιομηχανίας και να καλύπτουμε όλο και μεγαλύτερο φάσμα των προδιαγραφών των απορριμμάτων σας.
Η εταιρεία μας πρωτοπορεί στην διαχείριση στερεών μη επικύνδυνων αποβλήτων και είναι μοναδική στον ιδιωτικό τομέα που φέρει αριθμό μητρώου στο Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. στην Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ….0131 (σύμφωνα με το άρθρο 8 της ΚΥΑ 50910/2727/2003-ΦΕΚ Β 1909/22-12-2003

Διαθέτουμε επίσης και μητρώο καταγραφής εισερχομένων και εξερχομένων και υποβάλουμε ετησία απολογιστική έκθεση στο τέλος κάθε έτους όπως απαιτεί ο ΝΟΜΟΣ ΚΥΑ 50910 στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. Είμαστε συμβεβλημένοι με το συλλογικό σύστημα ανακύκλωσης για την τελική διάθεση των αποβλήτων όπως ΑΦΗΣ, ΑΗΗΕ, ECO-ELASTIKA ,ΕΕΑΑ κ.τ.λ . Με ιδιωτικούς φορείς κερδοσκοπικούς και μη αλλά και με κρατικούς οργανισμούς ΧΥΤΑ για την διάθεση των μη ανακυκλώσιμων υλικών

Είμαστε το πιο σύγχρονο κέντρο διαχείρισης ανακυκλώσιμων υλικών (Κ.Δ.Α.Υ) στον βιομηχανικό τομέα με δυο αυτόνομες επιχειρήσεις σε κεντροβαρες σημεία 1). 3Ο χ.λ.μ Θηβών-Χαλκίδας ΘΗΒΑ και 2). Βαθυ Αυλιδας θέση Σχοινεζα ΧΑΛΚΙΔΑ για την κάλυψη των αναγκών προς τις βιομηχανίες .Οι εγκαταστάσεις μας είναι ιδιοκτήτες και αδειοδοτημενες από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό (φορτηγά, νταλίκες, μηχανήματα έργου ,κάδους αποκομιδής 7Μ3, 10Μ3, 32Μ3, 38Μ3 & PRESS CONTAINER 10M3, 20M3) για τον τρόπο συλλογής των στερεών αποβλήτων ο οποίος προσαρμόζεται στις εκάστοτε ανάγκες. Η αντικατάσταση των κάδων συλλογής γίνεται όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να μην δημιουργούνται εστίες μολύνσεων και να διασφαλίζεται η δημοσιά υγειά.

Η δυνατότητα και των δύον επιχειρήσεων είναι να επεξεργάζονται από 40 έως 60 τόνους ανά ώρα έμπορο-βιομηχανικά απόβλητα ,ογκώδης συσκευασίες , ροές αποβλήτων συσκευασίαςκαθώς και άλλα στερεά μη επικίνδυνα απόβλητα ,με αποτέλεσμα τηνανάκτηση ανακυκλώσιμων υλικών υψηλής καθαρότητας.
Η συνεργασία μας με τις επιχειρήσεις στηρίζεται στην εμπιστοσύνη για την τήρηση των απαιτούμενων προδιαγραφών αλλά και στην αποτελεσματικότητα των έργων που αναλαμβάνουμε ξεπερνώντας κάθε δυσκολία . Αυτό επιτυγχάνεται διαθέτοντας η εταιρεία το κατάλληλο και πιο σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό , αλλά και μέσα από την πολυετή πείρα της.
Απόδειξη όλων αυτών είναι οι συμβάσεις συνεργασίας που έχουμε με ιδιωτικές και κρατικές επιχειρήσεις, φορείς και οργανισμούς όπως ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ Δ.Ε.Η , ΛΑΡΚΟ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ, ΕΥΔΑΠ,ΟΤΕ, ΣΕΛΜΑΝ, ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ-ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ κ.τ.λ των οποίων οι απαιτήσεις τους είναι υψηλές λόγω εγκαταστάσεων, γεωγραφικών διαμερισμάτων (αποστάσεις) φύσης εργασιών τους και χώρων αυτών.
Η Εταιρεία ΓΛΥΚΑΣ ΕΠΕ ενημερώνεται για τις καινούριες διατάξεις των συναρμόδιων υπουργείων κα λειτουργεί συμφωνά με αυτές. Αυτό της δίνει την δυνατότητα να έχει άμεση συνεργασία με τους τελικούς αποδέκτες για την αξιοποίηση των στερεών αποβλήτων.
Τέλος στα πλαίσια βελτίωσης της οργάνωσης και του εκσυγχρονισμού η εταιρεία ΓΛΥΚΑΣ Ε.Π.Ε αναπτύσσει σύστημα διαχείρισης για την μεταφορά και την συλλογή αλλά και σύστημα διαχείρισης των επιπτώσεων της δραστηριότητας αυτής στο περιβάλλον. Αποτελώντας αναπόσπαστο κρίκο του εθνικού σχεδιασμού.
Είμαστε στην διάθεση σας για μια ολοκληρωμένη διαχείριση των αποβλήτων σας , περιβαλλοντικά οργανωμένη με τεχνογνωσία ,υποδομή, ασφάλεια και άμεση εξυπηρέτηση.
Ανάλογα με τις ανάγκες σας έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε από τον εξής εξοπλισμό:

1. Συλλογή και μεταφορά Στερεών μη Επικίνδυνων Αποβλήτων με ειδικά γερανοφόρα Οχήματα αυτόφορτώσεως από 32-75 Μ3 ανοιχτού ουρανού

2. Μεταφορά και εγκατάσταση μικρού κάδου από 7-10 Μ3 ανοιχτού ουρανού

3. Μεταφορά και εγκατάσταση container από 32-40 Μ3 ανοιχτού ουρανού και ανοιγόμενη πόρτα.

4. Μεταφορά και εγκατάσταση press container κλειστού ουρανού, ασφάλεια τροφοδοσίας σας κατάλληλο για χαρτί και βιοαποδομησιμα απόβλητα.

5. Καταστροφή ακατάλληλων προϊόντων με αυτοκινούμενο - αυτόνομο καταστροφέα τύπου KOMPTECH TERMINATOR 6000 S με δυνατότητα καταστροφής 100 τόνους ανά ώρα.

Η επιχειρηματική πολιτική και η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι η προστασία και η διαφύλαξη του περιβάλλοντος. Η συνεχή προσπάθεια βελτίωσης και η συμμόρφωση των νομοθετικών απαιτήσεων για την πρόληψη της ρύπανσης του περιβάλλοντος είναι βασικοί κανόνες της περιβαλλοντικής μας στρατηγικής.

Mε Εκτίμηση

Δια την Εταιρεία